Januari  Nieuwsbrief Golfclub Amstelborgh
Golfclub Amstelborgh

 

Zoek uitdaging op de driving range

Op de driving range staan interactieve Track Tee bay dividers. De Track Tee registreert van elke geslagen bal de afstand en de snelheid. De Track Tees zijn kosteloos te gebruiken en maken oefenen nog aantrekkelijker! Ook is er een schuine afslagmat op de driving range geplaatst. Zo kun je verschillende standen trainen als bijvoorbeeld een oplopende of aflopende green. En binnenkort zal er een heus rugbydoel op de driving range verschijnen. Kortom uitdaging genoeg!

Deel via Twitter Facebook

line

Gratis ballen & bitterballen

Er zijn weer zwarte ballen in omloop! Vind je een zwarte bal uit een van de ballenmachines, dan kun je deze inruilen voor een portie bitterballen bij de bar van Golfclub Amstelborgh.

En waardeer in de maand januari nog je ballensleutel op en ontvang 80 gratis driving range ballen! Bekijk hier alle maandaanbiedingen!

Word lid bij Golfclub Amstelborgh en volg golfles voor slechts € 10,-! Bekijk hier wanneer welke pro les geeft en schrijf je snel in!

Deel via Twitter Facebook

line

NGF jeugdselectie traint bij Golfclub Amstelborgh

Ook de NGF is onder de indruk van onze faciliteiten en heeft een aantal data bij ons gereserveerd voor de trainingen van de NGF jeugdselectie. En daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee! Zij maken gebruik van de driving range en de 9 holes baan. Daarnaast heeft de Hilversumsche Golfclub aangegeven in de maanden februari en maart graag van onze driving range gebruik te maken.

Deel via Twitter Facebook

line

 

Nieuwe uitdaging: De indoor golfsimulator

Regen, onweer of harde wind? Indoor golf kan het hele jaar door! Je kunt oefenen op de driving range of op de oefengreens, maar je kunt ook een rondje spelen op één van de ruim 80 golfbanen over de hele wereld! Kosten € 25,- voor één uur, exclusief materiaal. Liever twee uur golfen? Dan betaal je € 45,-! Onze Platinum leden mogen 1x gratis gebruik maken van de simulator. Reserveren kan door te bellen naar 020 56 333 33.

Deel via Twitter Facebook

line

 

Amsterdam Golf Show 2017

Deel via Twitter Facebook

line

Nieuwe golfregels vanaf 1 januari 2017

Deel via Twitter Facebook

line

 

Kalender Golfclub Amstelborgh

In 2017 wordt er weer veel georganiseerd voor zowel leden als niet-leden! In april start de dinsdagavondcompetitie weer (stableford), eerste starttijd 18.00 uur. En natuurlijk elke woensdag de Rabbits inloopochtend.

Wil jij ook energieker, fitter en gezonder leven? Kom vrijdagmiddag 27 januari dan naar het event 'Een gezond (golf)leven' georganiseerd door RIta van Campen en Kris Reddering.

Bekijk hier de golfkalender.

Deel via Twitter Facebook

line

 

Uiteraard kun je ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wil je onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier