Maart  Nieuwsbrief Borchland, the place to B.

Shoppen, shoppen & nog eens shoppen bij Borchland!

De komende weken kan er bij Borchland weer naar hartenlust geshopt worden: 

Deel via Twitter Facebook  

line

 

Kom eerste paasdag brunchen en eieren zoeken

Al plannen voor de Pasen? Kom eerste paasdag, zondag 16 april, genieten van een heerlijke paasbrunch en ga aansluitend een uurtje bowlen of loop een rondje 9 holes. Alleen brunchen is ook mogelijk. Natuurlijk gaan we met de kinderen ook eieren versieren en eieren zoeken in de baan! Reserveren kan door te bellen met 020 56 33 333.

Deel via Twitter Facebook

line

 speelgoedbeurs-xxl

Kinderkleding- en speelgoedbeurs XXL

Zondag 9 april staan er maar liefst 300 kramen met kinderkleding en speelgoed.

Eenvoudig en voordelig de kleding,- en speelgoedkast van de kinderen aanvullen met leuke items? Geen zin om eindeloos winkel in en winkel uit te gaan? Wil je kiezen uit veel aanbod bij elkaar? Zin in een gezellig dagje uit? Bezoek dan deze beurs.

Zowel tweedehands als nieuwe items. Veel particuliere verkopers, maar ook webshops, outletstores en regelmatig zelfs ontwerpers. Doelgroep kids van 0 tot 10 jaar.

Deel via Twitter Facebook

line

Ajax - FC Kopenhagen Europa League

In de achtste finales van de Europa League neemt Ajax het op tegen FC Kopenhagen. Vanavond speelt Ajax de uitwedstrijd in Denemarken en donderdag 16 maart om 21.05 uur vindt de thuiswedstrijd plaats in de Amsterdam ArenA. Parkeer bij Borchland en kom voor de wedstrijd een hapje eten! Reserveren kan door te bellen met 020 56 33 333. 

Deel via Twitter Facebook

line

Nederland - Italië

Het Nederlands elftal moet het in de WK-kwalificatie opnemen tegen Bulgarije en Zweden. Nog geen kaartje? Vaak kunnen wij toegangskaarten verzorgen in combinatie met één van onze arrangementen. Dinsdag 28 maart vindt er in de Amsterdam ArenA om 20.45 uur een oefenwedstrijd plaats tegen Italië. Parkeer bij Borchland en kom voor de wedstrijd een hapje eten.

Deel via Twitter Facebook

line

 

 Borchland Live zaterdag 11 november

Wegens de uitverkochte editie van Amstelborgh Live op zaterdag 1 april staat er zaterdag 11 november een nieuwe editie Borchland Live bij Borchland gepland! Optredens van onder andere André Hazes JR, Tino Martin, Quincy, Yves Berendse en Ruth Jacott. Zorg dat je kaartjes hebt, voordat deze ook uitverkocht is! Kaarten zijn vanaf zondag 2 april verkrijgbaar bij Borchland voor slechts € 25,- per kaart.

line

line

 

Uiteraard kun je ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wil je onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier