Maart  Nieuwsbrief Borchland, the place to B.

 Personal Assistent event donderdag 11 mei

''Een secretaresse zou er uit moeten zien als een fotomodel, denken als een man, zich gedragen als een dame en werken als een beest''.

Op donderdag 11 mei organiseert Borchland het Personal Assistent event. Hoe kun je efficiënter werken en meer uit je (werk)dag halen? Kernwoorden van dit event; uitstraling, mindfulness, time management en voeding. Nieuwsgierig geworden? Meld je nu aan!

Deel via Twitter Facebook  

line

Kom eerste paasdag brunchen & eieren zoeken

Al plannen voor de Pasen? Kom eerste paasdag, zondag 16 april, genieten van een heerlijke paasbrunch en ga aansluitend een uurtje bowlen of loop een rondje 9 holes. Alleen brunchen is ook mogelijk. Natuurlijk gaan we met de kinderen ook eieren versieren en eieren zoeken in de baan! Kinderen tot 4 jaar gratis. Al vanaf € 12,50 per persoon. Reserveren kan door te bellen met 020 56 33 333.

Deel via Twitter Facebook

line

Sale bij Borchland

Borchland staat in het teken van shoppen, shoppen en nog eens shoppen!

Vrijdag 31 maart & zaterdag 1 april Didi sample sale
Zondag 2 april Mega vlooienmarkt 
Zondag 9 april Kinderkleding & speelgoedbeurs XXL

Geen zin om eindeloos winkel in en winkel uit te gaan? Wil je kiezen uit veel aanbod bij elkaar? Dan is Borchland, the place to B.

Deel via Twitter Facebook

line

De klassieker: Ajax - Feyenoord

Zondag 2 april speelt Ajax thuis tegen Feyenoord. Ajax moet winnen om nog kans te maken op het landskampioenschap! Om 14.30 uur is de aftrap in de uitverkochte Amsterdam ArenA.

Donderdag 13 april speelt Ajax thuis tegen Schalke 04 in de strijd voor de Europese titel. Parkeer bij Borchland en kom voor of na de wedstrijd lekker een hapje eten!

Deel via Twitter Facebook

line

 

Download nu gratis entreekaart!

In het weekend van zaterdag 29 & zondag 30 april vindt de Amsterdam Golf Show plaats. Het hele weekend staat Borchland in het teken van een sportief dagje uit. Maak gratis gebruik van de driving range en de baan, schrijf je in voor een golfles of reserveer een starttijd voor de 9 holes baan. En download alvast je gratis ticket! Uiteraard kun je ook genieten van een hapje en een drankje op het terras met uitzicht op de golfbaan.

Deel via Twitter Facebook

line

 

Uiteraard kun je ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wil je onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier