April 2017  Nieuwsbrief Borchland, the place to B.
 

Gratis golfles en mini-clinics

Tijdens het weekend van de Amsterdam Golf Show kun je gratis golfles krijgen! Je kunt kiezen voor een mini-clinic putten en chippen of voor een swingles op de driving range. De lessen worden gegeven door de professionals van Golfclub Amstelborgh. Zij ontvangen je graag in de stand van Golfclub Amstelborgh bij de ingang van de driving range. Alle deelnemers ontvangen na afloop een 9-stappenplan boekje! Aanmelden kan via de website.

Deel via Twitter Facebook  

line

 

Gratis gebruik driving range, ballen en de 9 holes baan

Waar je voor de toegang op de driving range vaak een fee moet betalen en zeker de ballen moet afrekenen, heeft de Amsterdam Golf Show voor jou al gratis plekken gereserveerd. Tevens staan de mandjes ballen al voor je klaar op de twee verdiepingen, overdekte en verlichte driving range.

Natuurlijk kun je ook gebruik maken van de oefengreens of een gratis rondje lopen op de par-3 baan. Neem dus je tas mee of huur een set bij de receptie! Een starttijd reserveren is wel verplicht.

Deel via Twitter Facebook

line

Doe mee met de Cabrio challenge

ANWB Golf, Pin High en Jumbo Golf presenteren de Cabrio challenge op de driving range.
Raak je de cabrio ontvang je een sleeve ballen, sla je de bal in de cabrio krijg je een doos golfballen, een ANWB golflidmaatschap en een Pin High reischeque t.w.v. €25,-.
Laat je gegevens achter en ontvang in ieder geval een gratis ijsje!
De hoofdprijs dit jaar is een week met vier personen in een villa van Blue Bay op Curaçao inclusief unlimited golf! 

Deel via Twitter Facebook

line

Shoppen & modeshows

De Amsterdam Golf Show bruist van de activiteiten en gezelligheid met tal van golfshops die bij elkaar meer dan 700m² vullen. Volop keus uit fashion, schoenen, clubs en accessoires.

Bezoek de modeshows van Golf Diva en maak kennis met de allernieuwste collecties van o.a. Daily Sports, Röhnisch, Girls Golf, Brax, Alberto, Puma en Ecco.

Op de driving range kun je terecht om de nieuwste materialen te testen en de experts van Hans Lemmens staan klaar om advies te geven over welke clubs er het beste bij je passen.

Deel via Twitter Facebook

line

Maak kans op een greenfee voor jou & je vrienden

Kom tijdens de Amsterdam Golf Show langs de stand van Golfclub Amstelborgh bij de driving range en zet jezelf met je vrienden op de foto in jullie meest creatieve golfoutfit. Post de foto op Facebook en laat weten dat je @Borchland was. Maak kans op een greenfee voor jou & je vrienden!

Deel via Twitter Facebook

line

Een sportief dagje uit, met alles wat golf te bieden heeft!

Als echte golfliefhebber mag je hier niet ontbreken. Met tal van demonstraties, een breed aanbod van exposanten en de mogelijkheid om weer het nieuwste equipment te testen. Zaterdag is de show van 10-18 uur en zondag van 10-17 uur. Je kunt ook gezellig een hapje komen eten en drinken in ons restaurant of op het terras met uitzicht over de golfbaan. Bestel nu je gratis toegangsbewijs.

We kijken uit naar je komst!

Deel via Twitter Facebook

line

line

 

Uiteraard kun je ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wil je onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier