Mei

 

Golfclub Amstelborgh

1e Amsterdam Golf Open competitie

Vanaf maandag 22 mei kun je als bedrijf meestrijden voor de 1e Amsterdam Golf Open golfbokaal. Er wordt gespeeld op drie golfbanen in Amsterdam: Golfbaan de Hoge Dijk, Amsterdam Old Course en op Golfclub Amstelborgh. In totaal zijn er zes speeldagen waar je telkens met een andere teamsamenstelling aan deel kan nemen. Iedere speelronde delen we je in met een ander team opdat er zoveel mogelijk leuke nieuwe contacten ontstaan.

Voorwaarden om mee te doen:
Inschrijving bij de kamer van koophandel en bij de NGF en minimaal vier van de zes speeldagen aanwezig zijn met een team dat speelt namens jouw bedrijf. Er wordt gespeeld in bedrijventeams van twee personen die samen maximaal een HCP mogen hebben van 72. Dus als jij HCP 30 hebt, dan mag jouw teamgenoot een maximale HCP van 42 hebben (of andersom).

Data:

  • Maandag 22 mei Amsterdam Old Course
  • Dinsdag 6 juni mei De Hoge Dijk
  • Donderdag 22 juni Golfclub Amstelborgh
  • Maandag 4 september Amsterdam Old Course
  • Dinsdag 26 september De Hoge Dijk
  • Donderdag 19 oktober Golfclub Amstelborgh

Alle wedstrijden starten om 16.00 uur en spelers starten tegelijk (shotgun), spelvorm 4 ball better ball. Zorg dat je om 15.30 aanwezig bent bij de wedstrijdtafel. 

Uiteindelijk tellen we van ieder bedrijf de vier beste scorekaarten bij elkaar op. Het bedrijf met de meeste stableford punten wint het 1e Amsterdam Golf Open èn de eeuwige roem.

Schrijf je nu in!
Inschrijven kan door een mail te sturen naar golf@borchland.nl met naam bedrijf, naam spelers met hcp en factuuradres. Na inschrijving ontvang je een digitale factuur. De kosten voor deelname zijn € 350 excl. btw per bedrijf. Hiervoor krijg je in totaal 12 greenfees verdeeld over 6 speeldagen en wellicht oneindige Amsterdamse roem bij een eindoverwinning! Je inschrijving is pas definitief nadat het inschrijfgeld is ontvangen. 

Tot 22 mei!
Roy Blom

logo-ago-zwart

line

Uiteraard kun je ons ook blijven volgen via:

 Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wil je onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier