Juni  Nieuwsbrief Borchland, the place to B.
ag

Win jij met jouw bedrijf de eeuwige roem van Amsterdam?

Het 1e Amsterdam Golf Open wordt gespeeld op drie verschillende golfbanen in Amsterdam: De Hoge Dijk, Amstelborgh en de Amsterdam Old Course. De eerste wedstrijd start dinsdagmiddag 6 juni. In totaal zijn er zes wedstrijden waar je met een wisselend team aan deel kunt nemen. Om mee te dingen naar de eeuwige roem dien je met minimaal vier wedstrijden mee te doen. Deelnemers zijn o.a. Decathlon, Nubis, Oneseventwo, Kasteelheer Groep, Marcella de schoonmaakspecialist en Heussen advocaten & notarissen. Schrijf je nog snel in!

Deel via Twitter Facebook  

line

 

Golflessen op elk niveau

Er starten weer nieuwe golfcursussen, zowel voor beginnende als voor ervaren golfers. Privéles kan natuurlijk ook. Maandag 12 juni vindt de golfwedstrijd voor beginners plaats. Ook als je al jaren niet meer hebt gespeeld en het weer op wil pakken, ben je van harte welkom. Uiteraard is er een poedelprijs, want meedoen is in dit geval belangrijker dan winnen. Schrijf je nu in!

Deel via Twitter Facebook

line

bal

Horeca Leidseplein zaalvoetbaltoernooi

Zaterdag 24 juni vindt het horeca Leidseplein zaalvoetbaltoernooi plaats. Cafés uit Amsterdam gaan de strijd tegen elkaar aan in de Amstelhal. Iedereen is van harte welkom om de teams te komen aanmoedigen en een drankje te komen doen.

Zelf een zaalvoetbaltoernooi organiseren? Dat kan! In totaal zijn er vier velden beschikbaar. Meer informatie vind je op onze website.

Deel via Twitter Facebook

line

Voetbal + golf = footgolf

Speel een rondje 9 holes footgolf bij Golfclub Amstelborgh. Footgolf is een leuke combinatie tussen voetbal en golf. Schiet de bal in zo min mogelijk trappen in de hole. Leuk teamuitje! Reserveren kan telefonisch 020 56 333 33 of per mail.

Vrijdag 16 juni wordt er een vrijmibo footgolf georganiseerd. Loop 9 holes en sluit af met de derde helft! Nieuwsgierig? Voor meer informatie kun je ons bellen of een mail sturen.

Deel via Twitter Facebook

line

shoppen-2

Get summer proof

 In het weekend van 10 en 11 juni kan er weer naar hartelust geshopt worden bij Borchland. Gentiluomo heeft weer flinke kortingen op zijn kleding en bij de Fashion Outlet Sales vind je merkkleding, tassen, schoenen en accessoires met kortingen tot wel 80% op de normale winkelprijzen! En na het shoppen afsluiten met koffie en appelgebak op het terras!

Deel via Twitter Facebook

line

bbq-nb

De BBQ staat klaar

De zon schijnt dus het is weer tijd om te genieten van een heerlijke BBQ op het terras! Wij bieden verschillende menu's aan; vlees, halal en vegetarisch inclusief salades, koude- en warme sauzen en diverse broodsoorten. Al vanaf € 19,75 per persoon. Je kunt de BBQ ook uitbreiden met vis en frites! Reserveer nu!

Deel via Twitter Facebook

Uiteraard kun je ons ook blijven volgen via:

Twitter Borchland Facebook Borchland

 


Wil je onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier